eu logo zajedno do fondova

Događanje u sklopu projekta InnoXenia PLUS na temu „Upravljanje i provedba EU projekata

Događanje u sklopu projekta InnoXenia PLUS na temu „Upravljanje i provedba EU projekata – iskustva iz prethodnog programskog razdoblja INTERREG ADRION 2014.-2020. te mogućnosti financiranja iz europske teritorijalne suradnje u programskom razdoblju 2021. -2027.“

Peti projektni sastanak u sklopu projekta "Civil Protection Emergency DSS Based on Citizens Journalism to Enhance Safety of Adriatic basin - E-CITIJENS"

27. i 28. travnja u Centru za kreativne industrije održan je Peti projektni sastanak u sklopu projekta "Civil Protection Emergency DSS Based on Citizens Journalism to Enhance Safety of Adriatic basin - E-CITIJENS" sufinanciranog iz programa Interreg CBC Italija-Hrvatska 2014.-2020.

Svečano otvorenje ispostave HAMAG-BICRO-a u Zadarskoj županiji

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) svečano će otvoriti ispostavu u Zadarskoj županiji u prostorijama Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije (INOVAcija).

Predstavnici Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT) posjetili Centar za kreativne industrije

U sklopu Zagreb Meetings Industry Meeting-a (ZAG MIM), u subotu 26. ožujka, Centar za kreativne industrije posjetili su predstavnici Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT) – neprofitne organizacije i vodeće profesionalne udruge kongresnog i poslovnog turizma u Hrvatskoj.

TeamUp Live uživo u BIRD Inkubatoru 5.4. u 17 sati

Želiš se priključiti startupu i pridonijeti njegovu razvoju? Imaš potrebna znanja i vještine, a tražiš tim gdje bi to mogao pokazati?

Već imaš ideju, ali potreban ti je partner, suradnika, suosnivač, developer ili možda marketinški guru…?

POSLJEDNJI POZIV ZA PRIJAVU ZA EDUKACIJU ZA TON MAJSTORA KOJA POČINJE U SRIJEDU 2.3.2022.

Ustanova INOVAcija u Centru za kreativne industrije organizira program stručnog usavršavanja i edukacije za ton majstora koji uključuje sve potrebne teorijske i praktične elemente te stavlja polaznika u stvarnu situaciju ozvučavanja i obrade zvuka.

Fond za mala i srednja poduzeća otvoren je za prijave od 10. siječnja do 16. prosinca 2022. godine

Obavještavamo Vas da je Fond za mala i srednja poduzeća otvoren za prijave.

Na inicijativu Europske komisije, EUIPO će i u 2022.g. provoditi novo izdanje Fonda za MSP-ove.

Svečanost obilježavanja završetka razminiranja Zadarske županije

Danas 17. prosinca 2021. godine u Centru za kreativne industrije s početkom u 9 sati održava se svečanost obilježavanja završetka razminiranja Zadarske županije, a tom prigodom simbolično će biti upriličena predaja potvrde o cjelokupnom isključenju iz minski sumnjivog područja naše županije.

Konferencija o budućnosti Europe: Mladi i budućnost Mediterana

U multifunkcionalnoj dvorani Centra za kreativne industrije 15.studenog 2021.godine u 10:00 sati održat će se Konferencija o budućnosti Europe: Mladi i budućnost Mediterana

Predstava „High spirits“ 4.studenog 2021. u Centru za kreativne industrije

Večeras u 20:00 sati u multifunkcionalnoj dvorani Centra za kreativne industrije Zadar možete pogledati predstavu High spirits u organizaciji Zadarskog plesnog ansambla.

 

Predstava „High spirits“ 4.studenog 2021. u Centru za kreativne industrije - plakat

Cassini Hackathon - idejom do nagrada!

Zaroni u jedan od tri izazova i osvoji 1.000 eura i 100 sati mentorstva

‘EU Space data’ su na raspolaganju – iskoristi priliku, kreiraj nešto novo, i osvoji nagrade

OTVORENE PRIJAVE ZA EDUKACIJU ZA TON MAJSTORA

Ustanova INOVAcija u Centru za kreativne industrije organizira program stručnog usavršavanja i edukacije za ton majstora koji uključuje sve potrebne teorijske i praktične elemente te stavlja polaznika u stvarnu situaciju ozvučavanja i obrade zvuka.

Završna konferencija projekta i seminar za poduzetnike pod nazivom „EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027.“

12. listopada 2021. godine u Centru za razvoj i edukaciju Poličnik održana završna konferencija projekta i seminar za poduzetnike pod nazivom „EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027.“pod vodstvom ustanove INOVAcija u suradnji s Općinom Poličnik,

Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021. godini

Pozivaju se svi iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“ da se prijave za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021. godini.

Maritimna kultura zadarskog kraja u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Zavod za povijesne znanosti Hrvatske akademije znanosti i  umjetnosti u Zadru i Zadarska županija, Upravni odjel za pomorsko dobro, more i promet organiziraju dana 7. listopada 2021. u prostorijama Multifunkcionalne dvorane Centra za kreativne industrije, Put Murvice 3a u Zadru znanstveno-stručni skup pod nazivom Maritimna kultura zadarskog kraja u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Obavijest o šestom pozivu za podnošenje prijava za korištenje sredstava iz Fonda za mala i srednja poduzeća za zaštitu intelektualnog vlasništva

Obavještavamo vas da je Ured Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO) u okviru programa Ideas Powered for Business  objavio šesti poziv za podnošenje prijava za korištenje sredstava iz Fonda za MSP-ove, počevši od 1. pa do kraja listopada 2021.g.

Pozivnica za seminar EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021-2027

Poštovani poduzetnici,

Pozivamo vas da se prijavite i dođete na seminar pod nazivom „EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021-2027 & Usluge u okviru financijskog savjetovanja“, u organizaciji Općine Poličnik i stručnih predavača tvrtke Mazars iz Zagreba te suorganizatora HGK – Županijska komora Zadar i Ustanove Inovacija.

POZIV na besplatnu informativnu radionicu „Zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva“

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu naziva „Zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva“. Saznat ćemo definiciju poduzetnika, poduzetništva, malog gospodarstva, koje vrste poduzetnika postoje i koji su kriteriji razvrstavanja.

Mjesto koje okuplja kreativce i umjetnike koji ideje pretvaraju u poduzetništvo.

INOVAcija

eu logo zajedno do fondova

logo mobile

OPKK