TONSKI STUDIO INOVACIJA ZADAR

U Centru za kreativne industrije nalazi se vrhunski opremljeni tonski studio. Površina tonskog studija je 10,70 m2, prostora za snimanje je 22,50 m2, a prostora za video montažu 5,90 m2. Tonski se studio, po potrebi, može koristiti kao foto, te video studio. Raspolaže audio, video i foto opremom. Audio sustav tonskog studija se sastoji od opreme za terenska snimanja, za višekanalna terenska snimanja, oprema tonske režije i oprema tonskog studija. Od video i foto opreme opremljen je i profesionalnim studijskim kamkorderom s rasvjetnim kompletom, sustavom za video montažu i fotografskom opremom. Oprema se može koristiti u studiju ili na nekoj drugoj izdvojenoj lokaciji

 

Koncept studija vrlo je praktičan - sastoji se od režije i gluhe sobe za snimanje koja je dovoljno velika za snimanje cijelog velikog benda, kao i za pojedinačno snimanje. Soba za snimanje je klimatizirana, te je opremljena profesionalnom zvučnom izolacijom. Režija je opremljena Cubase 10.5 softwareom, Genelec 5.1 audio monitoringom sa subwooferom, RME Fireface 802 audio interface + 2x Octamic II, Drawmer preamp itd. Mikrofoni: AKG C414 XLII, AKG P420, AKG C214, AKG C451B, te Premium drum set. Također, u ponudi imamo snimače za terensko snimanje Tascam HS-P82 i DR-701D.

 

 

Usluga najma tonskog studija može biti pružena na više načina: uz nadzor djelatnika Centra (uz osnovnu tehničku podršku po potrebi) te na način da određenu uslugu pružaju djelatnici Centra (snimanje, fotografiranje, video montaža i slično). Najam može biti cjelodnevni ili po satu.


Ispis