Zanima vas edukacija o multimedijskom dizajnu? – Dođite na prezentaciju o edukaciji u Centar za kreativne industrije u Zadru

Zanima vas edukacija o multimedijskom dizajnu? – Dođite na prezentaciju o edukaciji u Centar za kreativne industrije u Zadru

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA, u petak 16. lipnja 2023. u Centru za kreativne industrije održat će prezentaciju edukativnog programa za multimedijskog dizajnera/multimedijsku dizajnericu.

Radi se o prezentaciji programa stručnog osposobljavanja za multimedijski dizajn s ciljem upoznavanja i informiranja potencijalnih polaznika sa sadržajem i očekivanim rezultatima programa kao i sa znanjima koja će njime steći. Program stručnog osposobljavanja provodit će se od listopada ove godine, u trajanju od 6 mjeseci. Program je namijenjen nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji će za vrijeme stručnog osposobljavanja ostvarivati i novčanu naknadu.

Svi zainteresirani moći će se pobliže upoznati sa sadržajem i temama stručnog osposobljavanja, znanjima koja će steći, predavačima te s prostornim kapacitetima Centra za kreativne industrije, uz mogućnost direktne prijave na licu mjesta.

Prezentacija edukativnog programa održat će se u petak, 16. lipnja 2023. od 11:00 do 12:00 sati u multifunkcionalnoj dvorani Centra za kreativne industrije (Put Murvice 3 a, III. kat) te se pozivaju svi zainteresirani da iskoriste priliku za stjecanje novih znanja.


Ispis