POZIV na besplatnu edukativnu radionicu Osnove Design Systema i izrada cross-platform korisničkog sučelja (UI) u Figmi

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)

organizira četvrtu po redu besplatanu edukativnu radionicu na temu Osnove Design Systema i izrada cross-platform korisničkog sučelja (UI) u Figmi koju vodi product designer Mateo Bukva. Naučite kako napraviti i služiti se design systemom te uštedite vrijeme vašim timovima. Fokus radionice je na procesima kako pravilno posložiti i upotrijebiti elemente za mobilne platforme (Android, iOS) i Web.

Radionica će se održati u četvrtak 23.ožujka  s početkom u 10h u Centru za kreativne industrije, Put Murvice 3A (prizemlje).

Obzirom da je broj ograničen, molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 22 .ožujka (do 12 sati) na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .  Polaznike radionice molimo da ponesu prijenosno računalo.

Program radionice:

09:45 - 10:00 Registracija sudionika

10:00 – 11:30 Osnovne design systema
                    Uvod u Figmu  

12:30 – 13:15 Pauza (osigurana kava i zalogajčić)

13:15 - 14:45  Izrada design systema
                     Izrada cross-platform korisičkog sučelja (UI)

14:45 - 15:30  Praktični zadatak

15:30 - 16:00  Pitanja i odgovori

Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.


Ispis