Održana je edukativna radionica za poduzetnike početnike i one koji to žele postati na temu „Poduzetništvo, je li to za mene?“

U srijedu, 29. ožujka 2023. u Centru za kreativne industrije održana je edukativna radionica za poduzetnike početnike i one koji to žele postati na temu „Poduzetništvo, je li to za mene?“ koju je vodila psihologinja Višnja Perin.

 Polaznici su imali priliku čuti o uvodu u poduzetništvo, koje su to osobine koje bi svaki poduzetnik trebao imati, koliko je važna motivacija te kako provjeriti poduzetničku ideju.

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA organizira u ožujku i travnju 2023. besplatne edukativne radionice u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.


Ispis