INOVAcija - Posljednja prilika za prijavu na stručno osposobljavanje za rad uz novčanu naknadu polaznicima

INOVAcija - Posljednja prilika za prijavu na stručno osposobljavanje za rad uz novčanu naknadu polaznicima

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija nadolazeće jeseni započinje s provedbom stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa za Multimedijskog dizajnera / Multimedijsku dizajnericu. Prijaviti se mogu sve nezaposlene osobe prijavljene u Evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koje imaju najmanje srednju stručnu spremu. Trajanje stručnog osposobljavanja za rad je 6 mjeseci. Polaznici će tijekom osposobljavanja primati novčanu naknadu i refundaciju putnih troškova, a ujedno stjecati vrijedna znanja koja su aktualna i tražena na tržištu rada!

Završetkom programa polaznici će znati fotografirati s profesionalnom opremom u studiju i na terenu i izraditi fotografije prema različitim potrebama i namjenama, strateški planirati i dizajnirati web stranice, izraditi baze podataka te stvarati aktivne stranice, snimati video materijale u studiju i na terenu, izvesti postprodukciju i obradu materijala do finalnog proizvoda – reklame, prezentirati i prilagoditi finalni proizvod prema zahtjevima klijenata, dizajnirati i pripremiti materijale u tiskanoj formi koristeći prethodno znanje, komunicirati s klijentima i prezentirati uratke te steći i druge vrijedne vještine.

Prijavu, koja sadrži životopis, motivacijsko pismo i kopiju svjedodžbe / diplome potrebno je poslati e-mailom na adresuOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Za više informacija možete se javiti na kontakt telefon: 023/ 627 - 895 i 023/ 627 – 890, a program osposobljavanja dostupan je na sljedećoj poveznici: https://www.inovacija-zadar.hr/media/pdf/Program-Multimedijski-dizajn.pdf

Rok za prijavu je 11. rujna 2023. a početak programa planiran je za sredinu listopada 2023.

 

Ispis