U četvrtak, 16. ožujka 2023. u Centru za kreativne industrije održan Trening javnog nastupa i prezentacijskih vještina

U organizaciji Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u četvrtak, 16. ožujka 2023. u Centru za kreativne industrijeodržan Trening  javnog nastupa i prezentacijskih vještina kojeg je vodila medijska stručnjakinja, bivša novinarka i reporterka MARUŠA STAMAĆ.

Poduzetnici i oni koji to namjeravaju postati sa zanimanjem su slušali kako prilagoditi prezentaciju slušateljima, kako savladat tremu te kako naglasiti  ključne poruke. 

Ovo je druga u nizu od deset edukativne radionice namijenjena poduzetnicima koje organizira Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.


Ispis